Zjistěte, proč si společnost Rozenhoeve vybrala li‑ion vozík LWI160

Picture of Marketing TMHCZ

Marketing TMHCZ

3 minut k přečtení

Li-ion , Případové studie

Mléčná farma Rozenhoeve nedávno zakoupila elektrický paletový vozík BT Levio LWI160 postavený na li-ion baterii Toyota. Přečtěte si o tom v následujícím svědectví.

 

Fakta a čísla

Li-ion pohon v kompaktním provedení

Společnost Eierhandel Rozenhoeve potřebovala modernizovat, protože jejich malé ruční paletové vozíky již nezvládaly těžkou práci. Nakonec byl vybrán LWI160, elektrický paletový vozík vystavený na lithium-iontové baterii, který nabízí menší a lehčí konstrukci. „LWI160 používám každý den, protože je to kompaktní stroj, se kterým se velmi snadno manipuluje. Je ideální pro práci na palubě nákladního vozu při rozvozu zákazníkům,“ říká Peter Vanderhaegen, majitel společnosti Rozenhoeve.

společnost Rozenhoeve

Přechod z ručního na elektrický pohon

„Rozvážíme stále většímu počtu zákazníků, takže hmotnost dodávek je čím dál vyšší. Při hledání nového stroje jsme se rozhodli pro Toyotu Material Handling.

Jsme jejími zákazníky již 16 let a díky dobrému servisu jsme se opět rozhodli pro Toyotu,“ říká Peter. „Při hledání vhodného stroje nám velmi pomohl obchodní zástupce. Dokázal rychle odpovědět na všechny moje otázky a na základě toho nabídl předváděcí vozík (LWI160)“, říká Peter. V Rozenhoeve neměli původně v úmyslu pořizovat zařízení s li-ion baterií. Ale na konci testovacího období již byli zcela přesvědčení.

Přechod z ručního na elektrický pohon

Snadné nabíjení na palubě nákladního vozu

„Stroj je kompaktní, snadno se používá a poskytuje dobrý výhled na vidlice. Výhodná je také možnost snadného příležitostného nabíjení během přestávek. A pokud do nákladního vozu nainstalujete měnič, můžete baterii nabíjet i za jízdy. Mimořádně užitečné!"

„Se strojem jsme velmi spokojeni a jako pomocníka při rozvozu zboží ho mohu rozhodně doporučit,“ uzavírá Peter Verhaegen.

Objevte všechny výhody konstrukce LWI

 

Populární příspěvky