Získejte pohodlí spolu s produktivitou v podobě nového vysokozdvižného vozíku Toyota Traigo80

Picture of Michal Škaloud

Michal Škaloud

Produktový manažer

6 minut k přečtení

Elektrické čelní vozíky

U nás v Toyotě víme, že relaxovaný řidič je spokojený řidič - a spojený řidič je produktivní řidič. Jízdní komfort přispívá nejen ke spokojenosti řidiče, ale také jeho zdraví, protože řidiči vysokozdvižných vozíků trpí v důsledku nadměrného namáhání častějšími poraněními zad a šíje. Pohodlný vozík může dokonce zvýšit vaši produktivitu, protože řidič bude během dne pozornější a přesnější. Náš nový 80V elektrický čelní vozík Traigo80, byl navržen tak, aby ulehčil řidičům vašich vozíků od veškerého nepohodlí a umožnil jim maximální výkonnost. 

Řidiči vysokozdvižných vozíků často pracují v dlouhých směnách; celé hodiny sedí v kabině, přičemž se kroutí a protahují nejrůznější části těla. Někdy je kabina jejich vozíku ani řádně neizoluje od nepříjemných zvuků nebo nepříznivého počasí. Proto náš konstrukční tým začal uvažovat o tom, že by měl náš nejnovější vozík obsahovat ještě více funkcí prospěšných pro řidiče, protože pro každý provoz je výhodou, když se řidiči mohou plně soustředit na přesnou a bezpečnou práci. A tak vznikl náš nový elektrický čelní vozík Traigo80, ergonomicky navržené manipulační zařízení zaměřené na řidiče. S řadou Traigo80 se snažíme optimalizovat komfort řidiče a minimalizovat fyzickou námahu, aby mohli vaši řidiči po celodenní práci odcházet bez bolesti domů. 

Traigo80 kabina z vrchu
Bezpečný, pohodlný a ochraňující 

Přepracovali jsme prostor řidiče tak, aby odpovídal požadavkům a potřebám vašich řidičů, a když už jsme se do toho pustili, rozhodli jsme se ještě přidat navíc několik úložných prostorů navíc. Náš nový 80V elektrický čelní vozík má nyní plně plovoucí kabinu řidiče, která je dokonale izolovaná, nejen od samotného vozíku, ale také od okolí. Výsledkem je mnohem nižší hluk a minimální vibrace přenášené k řidiči, což může jen prospět většímu soustředění obsluhy.

Při návrhu nové 80V řady jsme mysleli nejen na řidiče, ale vzali jsme do úvahy také ta nejnáročnější prostředí. Traigo80 je stvořen s ohledem na odolnost a trvanlivost, odolá i těm nejdrsnějším podmínkám uvnitř i venku, bez jakékoli ztráty výkonu. Jeho kabina perfektně chrání řidiče před vnějšími vlivy, jako déšť vítr, sníh, slunce, a dokonce horko nebo chlad. Práce venku se stává stejně pohodlnou, jako uvnitř. V nabídce máme několik volitelných kabin, které uspokojí vaše specifické potřeby: ocelové kabiny, kabiny bez dveří, PVC kabiny, kabiny se stěračem čelního skla a kabiny, které odolají jakémukoli počasí. Traigo80 naplní potřeby vašeho podniku a zároveň bude přínosem pro zdraví a produktivitu vašich řidičů. 

 

Plná kontrola na dosah ruky 

Faceliftu se dočkala nejen kabina řidiče, modernizována byla také loketní opěrka. Plně nastavitelná loketní opěrka nyní poskytuje obsluze dokonalý komfort. Řidič může nyní nastavit loketní opěrku tak, aby měl všechny klíčové funkce pohodlně na dosah a nemusel namáhat své tělo. Navíc byla loketní opěrka doplněna o interní úložný prostor a USB konektor, protože možnost odložit pár drobností nebo nabít telefon přijde vždy vhod. 

I ovládací jednotka dostala nový vzhled. Ačkoli je náš standardní ovládací systém s minipáčkami pro ovládání směru jízdy a pohybu vidlic mezi řidiči zjevně oblíbený, nabízíme také systém s jedním multifunkčním joystickem nebo se dvěma pákami ovládání hydrauliky. A jelikož uživatelské rozhraní vozíku nemohlo zůstat při modernizaci pozadu, je Traigo80 volitelně k dispozic se zcela novou barevnou dotykovou obrazovkou, podobnou té v nejnovějších retracích Toyota BT Reflex. Ta nabízí intuitivním a přehledným způsobem veškeré důležité informace, nezbytné pro efektivní a produktivní práci s vozíkem. Umožňuje řidiči naprogramovat nejrůznější jízdní parametry podle osobních preferencí, jako například rychlost, výstražné signály, jazyk nebo vytápění. Všechny tyto funkce mají za cíl zvýšení bezpečnosti. Standardně však nabízíme také displej s tlačítkovým ovládáním. 

Traigo80 kabina PC
Váš vozík vám může pomoci s bezpečností 

Traigo80 má také řadu asistenčních funkcí pro ještě větší bezpečnost a efektivitu řidičů. Mezi tyto funkce patří také proslulý Systém Aktivní Stability (SAS), který nepřetržitě monitoruje hmotnost nákladu, výšku zdvihu a rychlost vozíku, aby zajistil stabilitu vozíku během provozu a zabránil jeho převržení. Vozík nabízí skvělý výhled směrem dopředu i nahoru (přes střechu), při zatáčení automaticky snižuje rychlost, aby nedošlo k nehodě, a na výběr je několik volitelných bezpečnostních prvků, jako je například couvací kamera. Náš nový vozík Traigo80 disponuje řadou ergonomických prvků, které řidičům zajistí pohodlí a usnadní práci během směny. Nabízí příjemný zážitek z jízdy a pomáhá zvýšit bezpečnost, efektivitu a produktivitu celého provozu.

ZAUJAL VÁS NÁŠ NOVÝ TRAIGO80? 

Populární příspěvky